ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για άμεση επικοινωνία παρακαλώ καλέστε μας στο 6973.58.98.51

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευτ – Τετ – Σάβ  :  09:30 - 16:30
  Τρ – Πεμ – Παρ  :  09:30 - 14:30 & 18:00 - 21:00

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας της Αγροφυτικής

Πεμπτη, 9 Μαιου 2013

Η εταιρεία μας ανέλαβε το σχεδιασμό του λογότυπου & της εταιρικής ταυτότητας του νέου καταστήματος του γεωπόνου Αυγουστινάκη Βαγγέλη με την διακριτική επωνυμία "Αγροφυτική" στη οδό Δημοκρατίας 11 στη Σητεία.
Αναλυτικότερα οι εργασίες που αναλάβαμε είναι :

- Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας
- Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η τοποθέτηση των επιγραφών.
- Ο σχεδιασμός, η εκτύπωση, η πλαστικοποίηση και η τοποθέτηση αυτοκόλλητων βιτρίνας.
- Σχεδιασμός και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών.
- Σχεδιασμός και εκτύπωση διαφημιστικών αυτοκόλλητων καθώς επίσης και τον σχεδιασμό και εκτύπωση των ρούχων εργασίας (μπλουζάκια τύπου Polo) για το προσωπικό της επιχείρησης.

Η εταιρεία μας ανέλαβε το σχεδιασμό λογότυπου – εταιρικης ταυτότητας για το νέο καφέ – μπαρ της πόλης με την Διακριτική επωνυμία Deck στην παραλία της Σητείας (Οδός 3ης Σεπτεμβρίου).

Ακόμη αναλάβαμε τον σχεδιασμό, κατασκευή και τοποθέτηση της επιγραφής της επιχείρησης. Πρόκειται για μεταλλικά γαλαβανιζέ γράμματα βαμμένα σε ματ μαύρο με κρυφό φωτισμό από RGB Led με ειδικό dimmer που δίνει την δυνατότητα απόδοσης οποιασδήποτε χρωματικής απόχρωσης και ρυθμίζει ακόμη και την ένταση αυτής.

Τέλος Αναλάβαμε και τον σχεδιασμό και την εκτύπωση του τιμοκαταλόγου του καταστήματος.

Dancing club FEVER στο Μακρυγιαλό

Δευτερα, 6 Μαιου 2013

Το Dancing Club Fever στο Μακρυγιαλό ανοίγει υπό νεά διεύθυνση και διοργανώνει ένα grant opening party το Μεγάλο Σάββατο ενόψη της Καλοκαιρινής Σεζόν.

Η εταιρείας μας ανέλαβε το σχεδιασμό και την εκτύπωση της αφίσας, των νέων τιμοκαταλόγων, των επαγγελαμτικών καρτών Καθώς επίσης τον σχεδιασμό την κατασκευή και την τοποθέτηση των νέων επιγραφών του καταστήματος.

Νέο πλυντήριο - Λιπαντήριο αυτοκινήτων στην πόλη της Σητείας που ανήκει στους κ. Γαλετάκης Γ. & Παπαναστάσης Τ. στα Πλατανάρια Σητείας (Κολονέλο).

Η εταιρεία μας ανέλαβε τον σχεδιασμό του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας καθώς και τον σχεδιασμό και την εκτύπωση των καρτών της επιχείρησης (διπλής όψης με χάρτη στην πίσω όψη) και της επιγραφής της επιχείρησης.

TOP