ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για άμεση επικοινωνία παρακαλώ καλέστε μας στο 6973.58.98.51

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευτ – Τετ – Σάβ  :  09:30 - 16:30
  Τρ – Πεμ – Παρ  :  09:30 - 14:30 & 18:00 - 21:00

Λίγα λόγια για μας...

Στη Promotion Διαφημιστική έχουμε πάθος για την δουλεία μας, γνώση, στρατηγική & δημιουργικές ιδέες!

Γιατί εμάς:

  • Επαγγελματισμός
  •           Ήθος          
  • Δημιουργικότητα
  •        Συνέπεια      

About us

Η Promotion Διαφημιστική έχοντας διανύσει μια σημαντική πορεία στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας από το 2003 πήρε την σημερινή της μορφή το 2009.

Το 2009 εφαρμόζοντας ένα μεγάλο επενδυτικό σχέδιο η Promotion Διαφημιστική πρόσθεσε στον εξοπλισμό της μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ταυτόχρονα απέκτησε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 100 τετρ. στην Σητεία όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας. Σήμερα έχουμε πολλούς ευχαριστημένους πελάτες που μας εμπιστεύονται για την προώθηση των υπηρεσιών και των προιόντων τους.

Στη Promotion...

  • Η ποιότητα της δουλειάς μας και το επίπεδο της εξυπηρέτησης είναι ανεξάρτητη από το μέγεθος της επιχείρησης σας.
  • Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η υποστήριξη κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του κάθε έργου είναι για εμάς αρχή.
  • Παρέχουμε εξειδίκευση, ποιότητα και συνέπεια, και πάντα με το ήθος που μας διακρίνει.

Μπράβο σας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνατε για το φυλλάδιο του συλλόγου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΔΗΣ - Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σητείας

Πώς Δουλεύουμε...

01

ΑΚΟΥΜΕ, ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι η προσωπική επαφή μαζί σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να να κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, τους στόχους και τα "θέλω" σας. Σας ακούμε προσεκτικά και σας κάνουμε ερωτήσεις που στην συνέχεια θα αναλυθούν και θα χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη των στόχων σας.

Πραγματοποιούμε έρευνα αγοράς, μελετάμε τον ανταγωνισμό και βλέπουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας ώστε να δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

02

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ PROJECT

Σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εσάς βάση της έρευνας που προέκυψε απο το πρώτο βήμα , ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, πρωτότυπο και να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Υλοποιούμε με μεράκι και γούστο κάθε κομμάτι του project ξεχωριστά, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο απο το τέλειο και με την βοηθεια της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας μας, δημιουργούμε έργα που αντέχουν στο χρόνο και προκαλούν αίσθηση. Με απλά λόγια πραγματοποιούν αυτό για το οποίο προορίζονται.

03

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Σας παρουσιάζουμε το project που έχουμε εκπονήσει ειδικά για εσάς, συζητάμε για τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις, σας ενημερώνουμε για τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του, ανταλλάσουμε απόψεις και απαντάμε σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία που μπορεί να έχετε.

Αφού τέλος πραγματοποιήσουμε και τις τελευταίες αλλαγές προχωράμε στην ολοκλήρωση και παράδοση του έργου που γίνετε την προσυμφωνημένη ημερομηνία.

 

04

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...

Η συνεργασία μας όμως δεν σταματάει εδω...

Στη Promotion Διαφημιστική επενδύουμε σε μακροχρόνιες και υγιής σχέσεις με τους πελάτες μας, ανταποκρινόμενοι πάντα στις νέες συνθήκες της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται καθημερινά.

Υποστηρίζουμε πλήρως τα έργα που παραδίνουμε (τεχνικά & τεχνολογικά) και στεκόμαστε δίπλα σας με συμβουλευτικό χαρακτήρα ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά.

Eίμαστε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση, ερώτηση ή απορία!
TOP