ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για άμεση επικοινωνία παρακαλώ καλέστε μας στο 6973.58.98.51

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευτ – Τετ – Σάβ  :  09:30 - 16:30
  Τρ – Πεμ – Παρ  :  09:30 - 14:30 & 18:00 - 21:00

Αναλάβαμε την κατασκευή της ιστοσελίδας βιοπικοιλότητας του Δήμου Σητείας

Πεμπτη, 14 Φεβρουαριου 2013

Ύστερα απο διαγωνισμό του Δήμου Σητείας η Promotion Διαφημιστική ανέλαβε την κατασκευή, σχεδίαση και υλοποίηση της ιστοσελίδας για την βιοπικοιλότητα του Δήμου Σητείας, ένα σημαντικό και δύσκολο έργο.

Mια ιστοσελίδα που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη. Θα αναδείξουμε την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της Σητείας καθώς και όλους τους οικότοπους και υδροβιότοπους.

Aναλάβαμε όχι μονο τον σχεδιασμό αλλά και την εκτύπωση του έντυπου οδηγου σε δύο γλώσσες των 150σελιδων καθώς επίσης και τον σχεδιασμό, κατασκευή και τοποθέτηση επιγραφών στους υδροβιότοπους του Δ. Σητείας.

Επιγραφή ΚΤΕΛ Σητείας

Τριτη, 22 Οκτωβριου 2013

Σε νέα κτίρια λειτουργεί από χθες το πρωί το ΚΤΕΛ Σητείας. Ο νέος σταθμός είναι στον ίδιο χώρο όπου στεγαζόταν ως τώρα το ΚΤΕΛ. Όμως πλέον πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, που αναμένεται να παράσχει καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο στους επιβάτες, όσο και στα οχήματα.

Η Promotion Διαφημιστική ανέλαβε την κατασκευή, σχεδίαση και τοποθέτηση της επιγραφής στο νέο κτήριο με απόλυτη επιτυχία..

Το νέο κτίριο κατασκευάστηκε σε οικόπεδο που παρεχώρησε ο Δήμος Σητείας και αυτοχρηματοδοτήθηκε από την εταιρία ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου. Τα επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα.

Τουριστικός Οδηγός Δ. Σητείας

Δευτερα, 14 Σεπτεβριου 2012

Σχεδίαση και εκτύπωση του τουριστικού Οδηγού Σητείας.

Ενας εξαιρετικός οδηγός με όλα οσα πρέπει να ξέρει ο επισκέπτης για την όμορφη Σητεία. Θα μάθετε για την Σητειακή φιλοξενία, την ιστορία της πόλεως, τον πολιστισμό , τα μαισαιωνικά κτίσματα, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις παραλίες και όλα τα αξιοθέατα.

Θα βρείτε επίσης χρήσιμες πληροφορίες, χρήσιμα τηλέφωνα, το χάρτη της Σητείας και πλήθος άλλων σημαντικών στοιχείων. Ο οδηγός αυτός έχει μεταφραστεί σε 5 γλώσσες ώστε να καλύψει ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

TOP